Дома Дома Контакт Администрација
ЗА НАС

ТЕЛИТ
е компанија која работи во областа на дизајн, продажба, инсталација и одржување на телекомуникациски системи.
Ние сме посветени на детално разбирање и исполнување на потребите на нашите клиенти. Се стремиме кон обезбедување на комплетни, функционални телекомуникациски решенија по оптимални цени.
ТЕЛИТ има
оставерно соработка со повеќе светски производители на телекомуникациска опрема. ТЕЛИТ е Value Added Reseller на AVAYA за системи за IP телефонија и Call центри, Business Partner  на NOKIA Professional radio (сега веќе дел од концернот EADS) за TETRA радио системи, Resseler на NICE за системи за професионално снимање на аудио, видео и интернет сообраќај, наменети за Call центри, банки и финансиски инститиуции и институции од областа на безбедноста.


Во ТЕЛИТ посебно внимание се посветува на стручноста на вработените и нивната континуирана обука.

Во моментов ТЕЛИТ располага со тим на професионалци кои работат на дизајн, инсталација и одржување на:
- телекомуникациски системи за традиционална и IP телефонија со капацитети од 2 до 36,000 корисници
- Call центри, контакт центри, IP контакт центри
- Customer Relationship Management (CRM) решенија
- Системи за говорна пошта - Voice Mail
- DECT системи за безжична телефонија
- Специјализирани телефонски системи за хотели и болници
- Мултимедијални системи за пораки
- Говорни автомати - Interactive Voice Response системи
ДОМА | ЗА НАС | РЕШЕНИЈА | УСЛУГИ |ПАРТНЕРИ |РЕФЕРЕНЦИ |КОНТАКТ